• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Manchester City-stjerne afslører bizar overtro

Foto: Getty Images

Manchester Citys brasilianske målmand er glad for at genbruge sine underbukser.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester City skal i næste uge møde Inter i Champions League-finalen, og her kommer englændernes målmand til at møde op i nogle relativt slidte underbukser. 

I et interview med TNT Sports har Ederson Moraes nemlig afsløret, at han har en særlig overtro, der gør, at han bruger det samme par underbukser igennem en hel sæson. 

Champions League-finalen i Istanbul vil være Edersons kamp nummer 48 eller 49 for Manchester City i denne sæson, så brasilianerens underbukser er blevet brugt flittigt siden sidste sommer. 

- Jeg har en overtro, der går på at bruge de samme underbukser i hver eneste kamp. Det er altid de samme. Folkene i klubben ved det endda, de lægger dem frem ovre i hjørnet. Jeg bruger ét par per sæson, for de bliver ret slidte, lyder det, ifølge Record, fra Ederson. 

- Det har været sådan, siden jeg spillede for Benfica. Sådan var det i den første sæson. Jeg havde dem på hver gang, jeg spillede. Og i de seneste otte år har jeg vundet syv mesterskaber. Så det har virket. 

Inden Champions League-finalen mod Inter venter der på lørdag en FA Cup-finale mod Manchester United.

Tyske Stefan Ortega har vogtet buret for Manchester City i de fleste FA Cup-kampe i denne sæson, og det vides endnu ikke, hvad Pep Guardiola vælger at gøre i lørdagens finale på Wembley.