Video : Tipsbladet
Premier League

Manchester United forhandler med legende

Ruud van Nistelrooy er ved at forhandle en aftale på plads med Manchester United, hvor han skal være assistenttræner under landsmand Erik ten Hag.

En ny assistent kan være på vej til Erik ten Hag.

Ifølge det hollandske medie Algemeen Dagblad er Ruud van Nistelrooy i øjeblikket ved at forhandle en aftale på plads med Manchester United som assistenttræner under Erik ten Hag, og det forventes at parterne når til enighed inden for den nærmeste fremtid. 

Forhandlingerne skulle angiveligt være langt fremme, hvorfor en aftale må forventes at være på plads inden længe. 

Ruud van Nistelrooy spillede i Manchester United fra 2001 til 2006, inden han foretog et skifte videre til Real Madrid. Under Sir Alex Ferguson blev det til 219 kampe med 150 mål til følge.

Den hollandske bomber lagde støvlerne på hylden i spanske Malaga i 2012, men fortsatte i fodboldens verden uden for kridtstregerne, hvor han to år senere blev assistenttræner for det hollandske landshold. 

Lige siden 2016 har han været at finde i PSV i forskellige roller, men han stod i forrige sæson i spidsen for klubbens førstehold. Han har dog stået uden job siden maj sidste år, hvor han sagde op.

Tidligere er han også blevet kædet sammen med cheftrænerjobbet i Burnley, der leder efter en afløser for Vincent Kompany, men nu tyder det altså på et comeback til Manchester United, hvor han skal agere assistenttræner under landsmand Erik ten Hag.