Video : Tipsbladet
Premier League

Manchester United har kig på Brentford-profil

Ifølge Daily Mail overvejer Manchester United at hente Brentfords venstre back.

Erik ten Hag står med et problem på venstre back-positionen, hvor Luke Shaw er blevet ramt af en muskelskade, der forventes at holde englænderen ude i månedsvis. 

Og ifølge Daily Mail overvejer Manchester United derfor at rette blikket mod Brentford, hvor Rico Henry længe har præsteret på et højt niveau. 

Den 26-årige englænder er fast starter under Thomas Frank, og ifølge Daily Mail er Rico Henry også i spil til en snarlig debut på Englands landshold. 

Og venstrebacken kan altså også være på vej til et stort skifte til Old Trafford, hvor Erik ten Hag er tyndt besat i venstre side af bagkæden, idet også Tyrell Malacia er skadesramt. 

Rico Henry er dog ikke det eneste navn, der optræder på Erik ten Hags liste. Også Chelseas Marc Cucurella, Tottenhams Sergio Reguilon og Barcelonas Marcos Alonso er angiveligt med i hollænderens overvejelser. 

Daily Mail understreger samtidig, at det ikke bliver nemt at overtale Brentford til at sælge Rico Henry, da englænderen er højt værdsat i danskerklubben. 

Premier League er sparket i gang - og vil du sikre dig billet til en af de mange kampe, så få styr på din fodboldrejse hos Visitfootball. Her finde du den bedste pris på din næste fodboldrejse.