Manchester United og Liverpool vil købe dansk angrebstalent
.
Premier League

Manchester United og Liverpool vil købe dansk angrebstalent

Den danske angriber Emre Mor fra FC Nordsjælland ser ud til at kunne få et tilbud fra både Liverpool og Manchester United, der har fulgt spilleren længe.

Det danske stortalent 18-årige Emre Mor er en ombejlet herre. Nu forlyder det, at angriberen, der spiller i FC Nordsjælland er kommet i både Manchester United og Liverpools søgelys.

Det skriver den engelske avis Daily Mail.

Han er dog ikke en spiller, der først nu er blevet opdaget. Ifølge avisen har den tyske klub Borussia Dortmund også længe haft et godt øje til danskeren. Det var der Jürgen Klopp var træner inden denne sæson, og interessen for danskeren har han nu taget med sig til det engelske.

Det er især Emre Mors kampe for FCN's U19-hold, der har fået talentspejderne til at spærre øjnene op. Her holder især Liverpool og Manchester United meget øje med danskeren, og de vil nu forsøge at hente danskere til det engelske.

Emre Mor skiftede i januar til FC Nordsjælland efter, han fik opløst sin kontrakt med Lyngby. Men nu ser det altså ud til, at der kan vente et nyt klubskifte for den talentfulde spiller inden længe.

Dengang var forklaringen, at Lyngby ikke følte, at de kunne forløse Emre Mors potentiale. Herefter valgte spilleren FCN, men havde også været på prøve i en fransk klub.