• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Mané og Jones på tavlen i uskøn Liverpool-sejr

Foto: Getty Images

Sadio Mané og Curtis Jones sørgede med en scoring hver i anden halvleg for tre point til Liverpool i hjemmekampen mod Aston Villa.

Af plbold.dk

Liverpool kom tilbage på sejrskurs med en 2-0-sejr mod Aston Villa.

I en tempoforladt kamp, der var præget af mange fejl, satte Sadio Mané gang i hjemmeholdet med sin scoring efter 71 minutter, inden Curtis Jones fik scoret til sidst. 

Tømmermændene så stadig ud til at sidde i Liverpool-spillerne, som slet ikke kunne få spillet til at hænge sammen fra opgørets begyndelse.

Jürgen Klopp havde valgt at bænke Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum og Roberto Firmino, og savnet af de tre profiler var til at få øje på.

For i de første 45 minutter havde Pepe Reina i Aston Villa-målet ikke en eneste redning. Samtidig kunne Alisson i den modsatte ende dog også tage sig en slapper.

Efter pausen livede kampen en smule op, men det var først da Klopp sendte Henderson, Wijnaldum og Firmino på banen, at der skete noget. Særligt Firmino tilstedeværelse skabte bevægelse.

Med 19 minutter tilbage af kampen sendte Naby Keïta en flad aflevering ind til Sadio Mané, der midt for mål hamrede bolden på underkanten af overliggeren og ind i netmaskerne.

I det sidste minut af den ordinære spilletid fik indskiftede Curtis Jones scoret sit første Premier League-mål med en afslutning tæt under mål. 

Liverpool har allerede vundet mesterskabet, mens Aston Villa fortsat er under stregen, hvor der er ét point op til redning. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus