Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Premier League

Massive Arsenal-rygter: Gør mig sindssygt glad

Jesper Lindstrøm bliver i øjeblikket kædet sammen med storklubben Arsenal - nu kommenterer han de mange skriverier.

Selv om transfervinduet er lukket, står rygterne ikke stille, og den seneste uge har budt på saftig sladder om den danske landsholdsspiller Jesper Lindstrøm.

Ifølge den tyske avis Bild lurer storklubben Arsenal på Eintracht Frankfurt-spilleren, og der kan være et bud på vej fra den engelske hovedstad til januar, når transfervinduet igen åbner.

22-årige Jesper Lindstrøm scorede for nyligt Eintracht Frankfurts første mål nogensinde i Champions League, og han var en vigtig brik på det hold, der i sidste sæson vandt Europa League. 

Nu er der rygter om selveste Arsenal, og den tidligere Brøndby-spiller lægger ikke skjul på, at han er smigret.

- Det er svært ikke at læse med, når der dukker artikler op på ens Facebook, Instagram og andre sociale medier. Så selvfølgelig læser jeg det, men jeg tager det ikke så tungt. Transfervinduet er slet ikke åbent lige nu, så jeg giver den bare gas og venter på at se, hvad der sker, siger Jesper Lindstrøm og tilføjer om Arsenal:

- Det er altid fedt at spille i den største liga i verden, men om Arsenal passer til mig er svært at sige. Lige nu er jeg et godt sted i Frankfurt, men det er da fedt, at der er klubber som dem, der holder øje med mig. Det kan da godt være, der skal ske et eller andet på et tidspunkt, men lige nu har jeg det godt.

Hvordan er det at blive kædet sammen med en klub som Arsenal?

- Det er et kæmpe selvtillidsboost. Det er noget af det største som fodboldspiller, så jeg er selvfølgelig sindssygt glad, siger offensivspilleren, der fastslår, at han ikke har hørt noget fra Arsenal på nuværende tidspunkt. 

Jesper Lindstrøm har kontrakt med Eintracht Frankfurt frem til sommeren 2026.