Foto: Getty Images
Premier League

Medie: Dansk Leicester-keeper kan være på vej væk

Han kan meget vel blive tredjevalg på målmandsposten, og det åbner døren for et Leicester-farvel.

Daniel Iversen er i øjeblikket andetvalget hos Leicester efter Danny Ward, men fremover kan det se endnu værre ud for den danske målmand. 

For spilletid har der ikke været meget af i sæsonen, og vejen til det kan blive endnu længere. 

For ifølge mediet Media Foot vil Leicester gøre en indsats for at hente Benfica-målmanden Odysseas Vlachodimos til januar. Premier League-klubben forsøgte efter sigende også at hente Vlachodimos i sommer uden held. 

Han har været velspillende i denne sæson, hvor han har holdt målet rent ni gange i de første 15 kampe. Han nævnes bredt som den klart bedste målmand i portugisisk fodbold i øjeblikket. 

Lykkes Leicester med at hente den græske landsholdsmålmand, er det dermed dårligt nyt for danske Iversen, som nok skal indstille sig på at finde en anden klub, da spilletid i så fald vil være minimal. 

Lokalmediet Leicestermercury.co.uk skriver i samme ombæring, at Daniel Iversen nok får fripas til at forlade klubben, hvis det lykkes at hente Vlachodimos. 

Dette selv om samme medie så sent som for nylig blev spekuleret i, om Daniel Iversen skulle stå mod Nottingham Forest i mandagens Premier League-kamp. 

Daniel Iversen står noteret for én officiel kamp for Leicester. Den fik han i august mod Stockport i EFL Cuppen.