Premier League Lars Gram-Hanssen

Medie: Derfor har Fernandes afvist Man Utd-udspil

Foto: Getty Images

Ifølge The Athletic afviste Bruno Fernandes i efteråret Manchester Uniteds tilbud om en forbedret kontrakt. Portugiseren vil således have endnu mere.

Af Lars Gram-Hanssen

Bruno Fernandes er en stor profil i Manchester United, men portugiseren har ikke travlt med at forlænge med den engelske storklub. 

I hvert fald skriver The Athletic nu, at dialogen mellem Bruno Fernandes og Manchester United er blevet sat på pause, efter at den 27-årige portugiser i efteråret afviste klubbens tilbud om en forlængelse. 

Manchester United ligger aktuelt på en skuffende syvendeplads i Premier League-tabellen, men ifølge The Athletic er det på grund af økonomiske årsager, at Fernandes afviste tilbuddet fra de røde djævle.

Bruno Fernandes ønsker således angiveligt at komme op på samme lønniveau som nogle af de bedst betalte spillere i Manchester United. Fernandes tjente omtrent 445.000 kroner om ugen i Sporting CP, men fik fordoblet sin løn efter skiftet til Old Trafford. 

Bruno Fernandes' nuværende løn ligger dog alligevel langt efter de bedst betalte spillere i Manchester United. Cristiano Ronaldo tjener eksempelvis 3,56 millioner kroner om ugen, mens David de Gea tjener 3,34 millioner kroner ugentligt. Spillere som Paul Pogba, Raphaël Varane, Anthony Martial, Jadon Sancho, Edinson Cavani og Marcus Rashford tjener alle angiveligt i omegnen af 1,8 millioner kroner ugentligt, mens Harry Maguire og Luke Shaw ikke ligger langt efter dette beløb. 

Ifølge The Athletic har Manchester United tilbudt Bruno Fernandes en lønstigning, men den portugisiske kreatør ønsker altså at blive en af de bedst betalte spillere på Old Trafford. Bruno Fernandes' kontrakt med Manchester United udløber dog først i 2025, og dermed er der ikke tale om en situation, der nødvendigvis skal findes en øjeblikkelig løsning på. Ifølge The Athletic er planen da også, at Fernandes og Manchester United genoptager dialogen til maj.