Video : Tipsbladet
Premier League

Medie: Eriksen kan få United-debut i Norge

Ifølge BBC kommer Christian Eriksen ikke til at flyve til Australien, hvor Manchester United-truppen i øjeblikket befinder sig.

Christian Eriksen blev officielt Manchester United-spiller i fredags, men den danske landsholdsstjerne kommer ikke til at møde sine holdkammerater i de næste dage. 

Sådan lyder det fra BBC.

- Han flyver ikke til Australien til de sidste to kampe på Uniteds pre-season-tur, men vil i stedet støde til truppen inden turen til Oslo den 30. juli, hvor der venter en kamp mod Atlético Madrid, skriver BBC således. 

Dermed er det altså sandsynligt, at Christian Eriksens første kamp i Manchester United-trøjen kan blive i Norge. 

Alternativt kan Eriksen få sin debut den 31. juli, hvor Manchester United møder spanske Rayo Vallecano i en testkamp på Old Trafford. 

Manchester United har stadig to testkampe tilbage i Australien, hvor "de røde djævle" møder henholdsvis Crystal Palace og Aston Villa. 

Manchester United indleder den kommende Premier League-sæson hjemme mod Brighton søndag den 7. august. I anden spillerunde venter der en udekamp mod Brentford, hvor Christian Eriksen altså vil få et gensyn med sine tidligere holdkammerater. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.