• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Medie: Frank Lampard kan få tidligere træner som hjælper

Foto: Getty Images

Chelsea overvejer efter sigende at hente den tidligere træner Avram Grant ind som hjælper til Frank Lampard.

Af Victor Risager

Chelsea har været skidt kørende i Premier League i den seneste måned, og det kan ifølge Sky Sports nu få ejer Roman Abramovich til at handle.

Der har været rygter om en fyreseddel til cheftræner Frank Lampard, men det ser ud til, at klublegenden får lov til at prøve at vende skuden. Og samtidig kan han muligvis få hjælp fra den tidligere Chelsea-træner Avram Grant.

Sky Sports skriver nemlig, at Roman Abramovich overvejer at hente den israelske manager ind som en slags hjælper til Frank Lampard og resten af trænerstaben.

Avram Grant var Chelsea-træner i 2007/08-sæsonen, hvor han førte holet til Champions League-finalen. Siden har han været træner for Portsmouth, West Ham, serbiske Partizan, Ghana og indiske NorthEast United.

For nylig udtrykte Avram Grant sin støtte til Frank Lampard på de sociale medier, hvor han opfordrede træneren til at blive ved med at kæmpe.

Chelsea har blot vundet én af deres forgangne seks kampe i Premier League, og de er raslet ned som nummer ni i rækken. I weekenden skal de møde Fulham, mens de i næste uge skal møde Leicester. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus