• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Medie: Hjulmand er blot outsider til topjob

Foto: Getty Images

Den danske landstræner er ikke en af favoritterne til jobbet i Aston Villa, lyder det.

Af Victor Risager

Aston Villa fyrede i weekenden cheftræner Dean Smith ovenpå en stime skuffende resultater, og siden har den danske landstræner, Kasper Hjulmand, været nævnt som en potentiel afløser hos Premier League-klubben.

Men nu nedspiller Sky Sports den mulighed.

De skriver således, at Kasper Hjulmand lige nu kun er en “outside option” - altså at han ikke anses som en af favoritterne til jobbet lige nu. Han er dog på Aston Villas liste over kandidater, lyder det.

Foruden den danske landstræner er både Steven Gerrard fra Rangers og den belgiske landstræner, Roberto Martinez, også i spil til jobbet. Gerrard skal have et godt forhold til Aston Villas direktør, mens Martinez er åben for et comeback til Premier League, hvor han tidligere har været ad flere omgang.

Hos bookmakerne er John Terry, der er tidligere assistent til Dean Smith i Aston Villa, samt portugisiske Paulo Fonseca også blandt favoritterne til jobbet.

I Aston Villa er det faktisk en dansker, der skal finde den næste cheftræner. Johan Lange er nemlig sportsdirektør i klubben og står ifølge flere medier for at skulle finde holdets næste cheftræner. 

49-årige Kasper Hjulmand har været landstræner i godt halvandet år. Han har en fortid som cheftræner i Lyngby Boldklub, FC Nordsjælland og Mainz 05.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020