• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Medie: Kæmpeklub vil have Thomas Frank

Foto: Getty Images

Brentford kan potentielt miste Thomas Frank meget snart. Danskeren siges nu i hvert fald at være topkandidaten til at afløse Graham Potter, hvis englænderen bliver fyret i Chelsea.

Af Lars Gram-Hanssen

Graham Potter er i store problemer i Chelsea, og den 47-årige englænder kan snart blive afløst af en dansker. 

Sådan lyder det fra mediet Football Insider, der skriver, at Chelsea er interesseret i at ansætte Thomas Frank som ny cheftræner. 

Ifølge mediet er Chelsea-ledelsen efterhånden svært bekymret over den nuværende situation under Graham Potter, og samtidig er storklubben tiltrukket af Thomas Frank, der har ført Brentford til en aktuel niendeplads i Premier League. 

Ifølge Football Insider har Todd Boehly og de andre topfolk i Chelses stadig ikke opgivet Graham Potter, men Thomas Frank siges at være 'topkandidaten' til at afløse Potter, hvis Chelsea-ledelsen ser sig nødsaget til at fyre englænderen.

Chelsea har blot vundet én ud af holdets seneste ni ligakampe, og Potters mandskab ligger i skrivende stund nummer 10 i Premier League. 

The Telegraph skrev mandag, at Graham Potter kan blive fyret i næste uge, hvis Chelseas kommende to kampe mod Leeds United og Dortmund kaster flere skuffelser af sig.