• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Medie: Man Utd afvist af tidligere Man City-chef

Foto: Getty Images

Den italienske landstræner har ingen intentioner om at forlade Italien lige nu.

Af Victor Risager

Manchester United er på udkig efter en ny manager, efter at de afskedigede Ole Gunnar Solskjær i weekenden, og den næste mand i sædet bliver efter alt at dømme ikke Robert Mancini.

Den nuværende italienske landstræner blev ellers kontaktet af Manchester United, men her var svaret klart fra Roberto Mancini. Han sagde nej, eftersom han har planer om at få kvalificeret Italien til næste års VM.

Det melder fodboldchefen Christian Falk fra avisen Bild.

Roberto Mancini har en fortid i netop Manchester, hvor han fra 2009 til 2013 var cheftræner for bysbørnene Manchester City og blandt andet vandt en ligatitel. Derudover har han været træner hos Inter, Zenit og Galatasaray, mens han siden 2018 har været italiensk landstræner.

Foruden den 56-årige italiener har adskillige andre kandidater til jobbet som kommende Manchester United-træner været nævnt. 

Mauricio Pochettino fra Paris Saint-Germain er efter sigende favoritten, men også den tidligere Barcelona-træner Ernesto Valverde og den tidligere RB Leipzig-boss Ralf Rangnick er blevet sat i forbindelse med klubben.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020