Foto: Getty Images
Premier League

Medie: Mourinho øjner job i engelsk storklub

José Mourinho er angiveligt opsat på at vende tilbage til Premier League til sommer.

Det går egentlig ganske godt for José Mourinho i Roma, men den portugisiske træner er angiveligt frustreret over situationen i den italienske klub. 

Sådan lyder det fra Daily Mail, der skriver, at José Mourinho er utilfreds med de manglende økonomiske midler i Roma. De manglende indkøb gør det svært for Roma at kæmpe med om mesterskabet, og det nager angiveligt José Mourinho, der i sidste sæson vandt Conference League i sin første sæson i Roma. 

Roma ligger aktuelt på femtepladsen i Serie A, ét point efter Milan på andenpladsen, men 13 point efter topholdet Napoli. 

Ifølge Daily Mail er José Mourinho, der torsdag fyldte 60 år, ivrig efter at returnere til Premier League, hvor portugiseren har tilbragt størstedelen af sin karriere. Mourinhos hustru og børn bor stadig i London, og den ikoniske træner har altid foretrukket at arbejde i Premier League. 

Ifølge Daily Mail har José Mourinhos repræsentanter oplyst Chelsea om, at portugiseren er meget interesseret i at vende tilbage til Stamford Bridge. Chelsea er Mourinhos førsteprioritet, skriver Daily Mail. I skrivende stund har London-klubbens ledelse dog gjort dog klart, at man stadig tror på Graham Potter, selvom Chelsea aktuelt ligger nummer 10 i Premier League.

Daily Mail peger afslutningsvist på, at West Ham-jobbet potentielt også kan blive ledigt snart, idet David Moyes' mandskab ligger på 16. pladsen, blot ét point fra nedrykningsstregen. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE