• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Medie: Newcastle jagter Man Utd-træneremne

Foto: Getty Images

Newcastle vil gøre ham til den tredjehøjest betalte manager i Premier League.

Af Jacob Quvang

Nyrige Newcastle er på managerjagt efter fyringen af Steve Bruce, men indtil videre har der været stille. 

Nu lader det dog til, at der sker noget på den front. Således skriver det engelske medie Daily Mail, at klubben har øjnene stift rettet mod AFC Ajax, hvor Erik Ten Hag i nogle år har haft stor succes.

Ham vil Newcastle have, og de er villige til at strække sig langt for at få ham. 

Ifølge Daily Mail vil klubben gøre ham til den tredjehøjest betalte manager overhovedet i Premier League, kun overgået af Pep Guardiola og Jürgen Klopp. Helt specifikt vil Newcastle betale ham 11 millioner pund om året, hvilket svarer til omkring 97 millioner kroner. Efter skat er dette beløb 53 millioner kroner. 

Til sammenligning får Pep Guardiola 176 millioner kroner om året før skat, mens tallet er 132 millioner kroner for Jürgen Klopp, skriver mediet. 

Men det lader ikke til, at Newcastle får sin vilje. Ten Hag skulle ikke være interesseret i jobbet, da han i øjeblikket har stor succes i AFC Ajax. Med tanke på Newcastle-holdets tilstand, hvor klubben i øjeblikket kæmper om overlevelse i Premier League, så føler han, at han sætter sit gode omdømme på spil, skulle han rykke ned. 

Han føler også, at skulle han tage videre fra AFC Ajax, så er det for et af topholdene i europæisk klubfodbold. Han er også allerede blevet bragt i spil som en afløser for fyringstruede Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. 

Daily Mail skriver også, at Paulo Fonseca er en mulighed for Newcastle, ligesom klubben også har overvejet Roberto Martinez, Frank Lampard og Lucien Favre. 

Den midlertidige træner Graeme Jones forventes at stå i spidsen for klubben til weekendens kamp mod Chelsea. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020