• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Medie: Nu vil ten Hag kyle Ronaldo ud af Man Utd

Foto: Getty Images

Står det til Erik ten Hag, så har Cristiano Ronaldo ingen fremtid i Manchester United.

Af Jacob Quvang

Cristiano Ronaldos dage i Manchester United kan meget vel være talte.

Portugiseren er kommet godt og grundigt i modvind efter sit særdeles kritiske interview med Talk TV, hvor han sviner klubben, Erik ten Hag, tidligere spillere og de nuværende ejere til. 

Interviewet har blæst storklubben bagover, og mandag holdt cheftræner Erik ten Hag et krisemøde sammen med bestyrelsesformand og ejer Joel Glazer, administrerende direktør Richael Arnold samt fodbolddirektør John Murtough for at finde ud af, hvad konsekvensen skal være. Nu skriver ESPN, at Erik ten Hag på det møde har fortalt de andre ledere, at han ikke ønsker, at Cristiano Ronaldo nogensinde igen trækker en Manchester United-trøje over skuldrene. 

Dermed ønsker hollænderen altså at kyle verdensstjernen ud af klubben, da han mener, at Ronaldo er gået for langt i sin kritik.

ESPN skriver ligeledes, at flere af klubbens førsteholdsspillere er rasende over timingen for Ronaldos interview, der blev offentliggjort kun få timer efter, at man havde vundet en sen sejr over Fulham. 

Mediet melder også, at Erik ten Hag ellers ser Cristiano Ronaldo som værdifuld for truppen i anden halvdel af sæsonen, hvor Manchester United kæmper om trofæer på fire fronter. Han vil dog ikke ofre det sammenhold, han har fået skabt, og er nu klar til at se Ronaldo forsvinde til januar selv uden at hive en erstatning ind.