Premier League Lars Gram-Hanssen

Medie: PL-klub jagter angriber - koster 650 mio.

Foto: Getty Images

Everton-profilen Richarlison ser ud til at forlade Goodison Park denne sommer, og ifølge The Athletic er Tottenham den mest interesserede klub.

Af Lars Gram-Hanssen

En håndfuld af Brasiliens offensive stjerner optræder til dagligt i Premier League, og tre af dem står tilsyneladende overfor et klubskifte denne sommer. 

Gabriel Jesus og Raphinha har tilsyneladende kurs mod Arsenal, men den dyreste kan meget vel blive Everton-stjernen Richarlison, der ser ud til at forlade Goodison Park denne sommer. 

Ifølge The Athletic er Tottenham den klub, der indtil videre har udvist størst interesse for den 25-årige Richarlison. London-klubben har dog endnu ikke afgivet et officielt bud, lyder det. 

- Ja, der er noget interesse fra Tottenhams side, men nej, de er ikke i forhandlinger med Everton endnu. Det kan selvfølgelig komme til at ske. Lige nu har Everton sat en ekstremt høj pris for Richarlison, selvom han kun har to år tilbage af sin kontrakt, lyder det i The Athletic Football Podcast fra journalist David Ornstein. 

Ornstein peger dog på, at kilder i Everton forventer at se Richarlison rykke til Tottenham i løbet af sommeren. 

Overfor mediet football.london har Liverpool Echo-journalisten Chris Beesley peget på, at Everton nok vil kræve et beløb i omegnen af de 75 millioner pund, som klubben for fem år siden solgte Romelu Lukaku til Manchester United for. Det svarer til 650 millioner kroner. 

Ifølge David Ornstein forventes det dog, at Everton i løbet af sommeren vil gå med til at sænke prisen på Richarlison. 

Ifølge avisen Liverpool Echo er Richarlison også et emne i Chelsea, der er tæt på at sige farvel til Romelu Lukaku. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.