• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Medie: Spurs-spillere frygter snarligt Conte-exit

Foto: Getty Images

Pierre-Emile Højbjerg risikerer angiveligt at miste sin cheftræner i Tottenham ganske snart.

Af Lars Gram-Hanssen

Det er kun lidt over to måneder siden, at Antonio Conte blev ansat i Tottenham, men italieneren kan allerede nu være på vej væk fra London-klubben igen.

Sådan lyder det fra det engelske medie football.london, der dækker Tottenham særdeles tæt, efter at Tottenham onsdag blev slået ud af Carabao Cup'en af Contes tidligere klub, Chelsea. 

- I sit tekniske område stod Conte, en mand der er vant til at vinde, men som nu er blevet tiltagende frustreret og afdæmpet, skriver football.london.

Ifølge mediet fremstår Antonio Conte nu ikke længere nær så energisk og temperamentsfyldt, som italieneren gjorde i begyndelsen af sin Tottenham-tid. 

- Hans pressemøde og interviews onsdag aften var ikke meget anderledes. Contes ansigt så til tider forpint ud. Han sukkede, trak på skuldrene, gned sig i ansigtet på udmattet vis, tog lange pauser før sine svar, og gav, på usædvanlig vis, korte svar på visse spørgsmål, mens et par interviews blev afviklet meget hurtigt. Kort sagt lignede han i bekymrende grad en knækket mand. Kun en klub som Spurs kan på kun 14 kampe have sådan en effekt på en af verdens bedste trænere, lyder det således fra football.london. 

- Det, Conte er landet i med Tottenham, er ikke det, han havde i Inter, Chelsea og Juventus. 

Ifølge football.london har Antonio Conte været hudløst ærlig i sin vurdering af Tottenham-truppen i de samtaler, som italieneren har haft med London-klubbens bestyrelsesformand Daniel Levy. 

- Og football.london erfarer nu, at nogle af Tottenham-spillerne frygter, at Conte kan sige farvel i næste måned, hvis han ikke får opbakning med nye forstærkninger af truppen i løbet af resten af januars transfervindue.

Tottenham ligger aktuelt på sjettepladsen i Premier League-tabellen, men Antonio Contes mandskab er kun fire point efter West Ham, der indtager fjerdepladsen. Og West Ham har spillet tre kampe flere end Tottenham. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020