Foto: Getty Images
Premier League

Medie: Transferplan afhænger af Christian Eriksen

Omfanget af Christian Eriksens skade vil afgøre Manchester Uniteds transferplaner på deadline day.

Christian Eriksen forlod lørdag aften Old Trafford på krykker efter pokalsejren over Reading.

Manchester Uniteds danske stjerne blev nedlagt af Andy Carroll ved stillingen 1-0 kort inde i anden halvleg. Danskeren pådrog sig en skade på anklen, hvorfor han ikke kunne fortsætte opgøret. Fred, som afløste danskeren, hjalp Manchester United med at vinde 3-1.

Erik Ten Hag har dog fået noget ekstra at tænke over med skaden til Christian Eriksen, da det endnu er ukendt, hvor længe den danske midtbanespiller vil være fraværende.

Ifølge Express så vil Manchester Uniteds transferplaner afhænge af omfanget af Christian Eriksens skade. Er han ude i flere uger, så vil klubben gå benhårdt efter en afløser på deadline day.

- Det er altid svært at sige noget om det så kort tid efter kampen. Men det er en ankelskade. Vi må afvente diagnosen, så der venter os minimum 24 timer, før vi kender den, og kan sige mere, sagde Erik Ten Hag umiddelbart efter sejren over Reading ifølge Express.

Viser det sig at være en længerevarende skade, så vil det være et stort slag for Manchester United, da 30-årige Christian Eriksen har været et stort aktiv for klubben under Erik Ten Hags ledelse.

Eriksen har leveret to mål og ni assister i 31 kampe for Manchester United, som han skrev under med sidste sommer efter et stærkt forår i Brentford.

I afspilleren ovenfor kan du se tacklingen, som sendte Eriksen fra banen og sidenhen på krykker.