• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Medie: Tuchel er interesseret i stort PL-trænerjob

Foto: Getty Images

Ifølge avisen Evening Standard lurer Thomas Tuchel på at blive træner for Tottenham, såfremt klubben siger farvel til Antonio Conte.

Af Lars Gram-Hanssen

Thomas Tuchel blev fyret i Chelsea i september, men den tyske stjernetræner kan snart være tilbage i Premier League. 

I hvert fald skriver Evening Standard nu, at Thomas Tuchel er interesseret i at blive ny cheftræner for Tottenham, såfremt London-klubbens samarbejde med Antonio Conte ophører til sommer. 

Antonio Contes fremtid i Tottenham er blevet bragt i tvivl efter en håndfuld skuffende resultater, der har efterladt Tottenham 17 point efter Premier Leagues tophold, Arsenal, der tilmed har en kamp i hånden. 

Antonio Contes kontrakt med Tottenham udløber til sommer, og den 53-årige italiener har indtil videre udskudt at tage en beslutning om fremtiden. 

Ifølge Sky Sport i Italien tegner det til, at Antonio Contes tid i Tottenham lakker mod enden. Transferjournalisten Gianluca Di Marzio udtalte i weekenden, at Conte meget vel kan være på vej tilbage til Italien, hvor stjernetrænerens familie er blevet boende. 

Dermed kan vejen være banet for Thomas Tuchel, der tidligere har trænet storklubber som Paris Saint-Germain og Dortmund.