• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Medier: Arsenal tæt på forlængelse med Aubameyang

Foto: Getty Images

Topscoreren er tæt på at forlænge med Arsenal, forlyder det nu.

Af Victor Risager

Pierre-Emerick Aubameyang er den nok største stjerne i Araenal, hvor han i den netop overståede sæson scorede 29 mål på 44 kampe. Og Arsenal-fans kan sandsynligvis se frem til at trække i klubbens farver i de kommende sæsoner.

Ifølge både Telegraph og Sky Sports er Arsenal og Aubameyang således meget tæt på at blive enige om en kontraktforlængelse.

Nyheden kommer, efter at cheftræner Mikel Arteta for nylig udtalte, at han vil bygge holdet op om den 31-årige angriber. 

- Han ved, hvad jeg synes om ham. Jeg vil bygge holdet op om ham. Jeg tror, at han vil blive, og det handler bare om at få aftalen færdiggjort, sagde Mikel Arteta efter Arsenals sejr i FA Cup-finalen, hvor Aubameyang scorede to mål.

Læs også:Arsenal-træner tror på forlængelse med Aubameyang

Der har ellers været mange rygter om Aubameyangs fremtid i den seneste tid. Angriberen fra Gabons nuværende kontrakt udløber nemlig allerede næste sommer, og af den grund har der været rygter om et klubskifte. Men de rygter kan nu godt stoppe, ser det ud til.

Pierre-Emerick Aubameyang har scoret 70 mål på 109 kampe for Arsenal.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus