• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Mikel Arteta jubler over pokaltriumf: Det største i min karriere

Foto: Getty Images

Den spanske Arsenal-manager kalder sejren i FA Cup'en for karrierens største øjeblik.

Af Victor Risager

Mikel Arteta kunne løfte sit første trofæ som manager, da Arsenal lørdag aften besejrede Chelsea i finalen af FA Cup’en, og sejren er et nyt højdepunkt i den spanske managers karriere.

Som aktiv fodboldspiller nåede Mikel Arteta ellers også at vinde turneringen to gange med Arsenal i 2014 og 2015, men det overgår altså ikke årets triumf. Spurgt om det var det største øjeblik i hans karriere, var Mikel Arteta ikke i tvivl.

Læs også:Arsenal-træner tror på forlængelse med Aubameyang

- Det synes jeg, svarede Mikel Arteta til Sky Sports og tilføjede:
- Jeg er virkelig stolt af, hvad vi har opnået, da jeg kender til alt det, vi har været igennem. For mig personligt har det været så hårdt de sidste seks måneder på grund af en masse ting, der er sket i vores liv. Men jeg havde kun en mission, da jeg kom her, og det var at få spillerne og personalet til at tro, at vi kunne gøre det.

- Vi var nødt til at ændre vores mentalitet, og at se dem i omklædningsrummet, hvor alle nyder det, gør mig bare mere stolt, og det er en konsekvens af det. Vi kan opnå ting og vinde titler sammen.

38-årige Mikel Arteta overtog cheftrænertjansen i december, hvor han erstattede Unai Emery. Mens de vandt årets FA Cup, sluttede de imidlertid som nummer otte i Premier League. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus