Video : Tipsbladet
Premier League

Modstander revser Ten Hag og co: Mangel på respekt

Reading-bossen er ikke tilfreds med, at Manchester Uniteds trænerstab ikke bød på et glas vin efter lørdagens kamp.

Den tidligere Manchester United-spiller og nuværende Reading-træner Paul Ince var lørdag tilbage på Old Trafford i forbindelse med, at de to klubber tørnede sammen i FA Cuppen.

Og her var han ikke helt tilfreds med behandlingen fra Erik ten Hag og resten af Manchester Uniteds trænerstab.

Efter kampen tilbød Manchester United-trænerne således ikke et glas vin eller anden forplejning til Paul Ince. Noget, Reading-træneren ellers mener bør være kutyme. Det siger han på et pressemøde ifølge Daily Mail.

- Jeg gik direkte op for at se Sir Alex (efter kampen, red.), fordi jeg fik en sms fra ham, hvor han skrev "kom op og se mig". Så min kone, min søn Thomas og jeg tog derop og tilbragte en time med ham.

- Det skuffede mig, at ingen af Manchester United-medarbejderne bød mig på et glas vin. Det kunne jeg ikke lide. Det er mangel på respekt, siger Paul Ince og tilføjer:

- Hvem end det er, og hvad end der sker, tilbyder du folk at komme ind til en drink. Om det er vin eller te, det er lige meget. Ingen af deres medarbejdere gjorde det, så det var skuffende. Jeg gør meget ud af som manager - uanset om jeg bliver slået eller ej - at sige, “kom ind til et glas vin” til modstanderen.

Manchester United endte med at vinde kampen 3-1, men det var ikke helt uden skår i glæden. Det var nemlig i den kamp, at Christian Eriksen pådrog sig en skade, som holder ham ude af kamp de næste måneder.