• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Mourinho ikke i tvivl: Mine metoder er bedst

Foto: Getty Images

Tottenhams seneste resultater får ikke Jose Mourinho til at tvivle på sig selv.

Af Victor Risager

Tottenham er inde i en resultatmæssig krise i Premier League, hvor de har tabt fem af deres seneste seks kampe og er gledet ned på en niendeplads i ligaen.

Det får til gengæld ikke cheftræner Jose Mourinho til at betvivle sin filosofi.

Det blev den portugisiske manager ellers spurgt ind til, efter at hans Tottenham-mandskab indkasserede et nyt nederlag mod West Ham søndag eftermiddag. Men her var svaret altså helt klart.

- Nej, slet ikke. Slet ikke. Nul. Nogle gange er resultater en konsekvens af flere situationer i fodbold. Mine og min stabs metoder er “second to none,” lyder det fra Jose Mourinho ifølge Sky Sports. 

Samtidig afviste Jose Mourinho også, at Tottenham er et hold i krise.

- Jeg ved ikke, hvad du mener med krise. Hvis krise er frustration og tristhed i omklædningsrummet, vil jeg sige det, fordi ingen er glade, det viste vi alle i denne kamp.

- Når et hold kæmper, som vi gjorde indtil sidste sekund, og forsøger at få et andet resultat, er det aldrig en gruppe i krise. Hold er i krise, når de ikke er sammen på jagt efter bedre resultater, end de får.

- Så jeg vil ikke sige krise. Jeg vil sige, at vi har en dårlig stime af resultater. Det er indlysende. Vi taber for mange kampe, siger han.

Jose Mourinho har stået i spidsen for Tottenham i 50 ligakampe og har samlet 81 point til sig. Det er hans laveste pointtotal nogensinde efter de første 50 ligakampe i en klub - til sammenligning havde hans Manchester United-mandskab samlet 95 point efter 50 kampe. Det skriver Opta.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus