• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Friis Daugbjerg

Mourinho om stort skænderi i pausen: Det var smukt

Foto: Getty Images

José Mourinho har efterlyst mere vilje og vildskab fra sine spillere i truppen, og derfor har den karismatiske Tottenham-træner intet problem med sammenstødet mellem Heung-min Son og Hugo Llrois.

Af Anders Friis Daugbjerg

Tottenhams målmand Hugo Llrois og angriberen Heung-min Son kom i et vildt skænderi i mandagens Premier League kamp mellem Tottenham og Everton.

Da dommer Graham Scott fløjtede af til pause efter kampens første 45 minutter, farede Hugo Llrois op mod Son på midten af banen, og skældte ham voldsomt ud. Det resulterede i, at Son næsten måtte holdes tilbage, for ikke at fare tilbage i hovedet på holdets kaptajn.

Episoden som ledte op til skænderiet opstod kort før pausen, hvor Evertons Richarlison var få centimeter fra at banke bolden i kassen til 1-1, og her var Lloris ganske enkelt ikke tilfreds med Sons tilbageløb og pres, hvilket resulterede i udbruddet.

Læs også:Mourinho afviser: Har ikke forsøgt at bremse Premier League-genopstarten

Tottenham-manageren José Mourinho blev efter kampen spurgt ind til episodsen, som han næsten virkede til at nyde. Han udnyttede nemlig situationen til at rose sine spillere for deres gejst og vilje.

- Det var smukt (skænderiet, red.). Det var nok en konsekvens af vores teammøder. Hvis man skal skylde skylden én, så er det nok mig. Jeg har sagt til mine spillere, at jeg ikke synes, de er selvkritiske nok. Jeg har sagt, de skal forvente mere af hinanden, de skal kræve mere af hinanden, og det gjorde vores kaptajn her, siger Mourinho til Sky Sports og fortsætter.

Læs også:Mourinho kårer: Dette er den bedste spiller, jeg nogensinde har set

- Son er en utrolig fyr, som alle kan lide - en rigtig holdspiller. Men i dag bad kaptajnen ham om at arbejde hårdere for holdet. At en tør sige tingene højt, er noget vi kan bruge for at vokse som mandskab, siger Mourinho.

Tottenham kunne dog ende kampen i højt humør, da kampen mellem Tottenham og Everton sluttede 1-0.

Læs også:Mourinho raser over rekordindkøb: Kan ikke forsætte med at få chancer

Læs også:Mourinho efter 0-1 nederlag: Jeg ville gerne have Poulsen

Læs også:Mourinho: Vi solgte Eriksen på en intelligent måde

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Optakt: AC Horsens - AaB

Ingen af de to hold har vundet i forårets fem første spillerunder - og der er pres på dem begge i jagten på vigtige t...

- Ville gerne have vist lidt mere

AaB's venstreback Lukas Klitten er gået fra en startplads til en bænkplads efter forårssæsonens to første kampe. Onsd...

Mere Superliga

Fokus