• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Mourinho raser efter Solskjær-kommentar

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær kritiserede Tottenham-spiller efter søndagens brag, og den kommentar kritiseres af Jose Mourinho.

Af Victor Risager

Jose Mourinho var alt andet end imponeret over Ole Gunnar Solskjærs kommentarer vedrørende Son Heung-min efter søndagens Premier League-brag mellem Tottenham og Manchester United.

Tidligt i den kamp kom Son Heung-min nemlig i fokus. Manchester United fik nemlig annulleret et mål efter en halv times spil, da videodommersystemet VAR dømte frispark til Tottenham-sydkoreaneren i stedet.

Ifølge Solskjær blev dommeren imidlertid “snydt” i den situation, og Manchester United-manageren kritiserede Son Heung-min. Hvis Solskjærs egen søn gjorde ligesom Tottenham-stjernen, ville han ikke få aftensmad, lød det.

Den kommentar er faldet Jose Mourinho for brystet.

- Jeg er meget, meget overrasket over de kommentarer, som Ole fremsatte om Sonny. I spørger mig ikke om det. For hvis det var mig, der sagde, at spiller A, B eller C fra en anden klub var min søn, og at jeg ikke ville give ham middag i aften, hvad ville reaktionen være på det? Det er meget, meget trist, at I ikke spørger mig om det.

- Det er trist, at I ikke har den moralske ærlighed til at behandle mig på samme måde, som I behandler andre. I forhold til Sonny vil jeg bare sige, at Sonny er meget heldig, at hans far er en bedre person end Ole. Jeg er far. Jeg mener, at du som far altid skal fodre dine børn.

- Ligegyldigt hvad de gør. Hvis du skal stjæle for at fodre dine børn, stjæler du. Jeg er meget, meget skuffet, siger Jose Mourinho ifølge The Guardian efter kampen. 

Tottenham tabte kampen 1-3 på hjemmebane og er i øjeblikket nummer syv i Premier League. De kan dog overhales af Everton, hvis klubben fra Liverpool vinder mandag aften. 

Efter kampen mellem Tottenham og Manchester United kommenterede Ole Gunnar Solskjær på en af sine stjerner, der har været rygtet væk på det seneste. Læs hans kommentarer her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020