Video : Tipsbladet
Premier League

Nægter alt: United freder Erik ten Hag

Alle historier skulle være kategorisk falske, forlyder det.

Manchester United har i denne sæson oplevet enorme udfordringer. Onsdag røg de ud af Carabao Cuppen med et bidende 0-3-nederlag til Newcastle.

Samtidig vipper muligheden for at gå videre fra Champions League-gruppespillet og Premier League er man helt nede på ottendepladsen. Senest med et 0-3-nederlag til lokalrivalerne fra Manchester City.

De dårlige resultater betyder dog ikke, at manager Erik ten Hags job skulle være i fare. Det fortæller den italienske transferjournalist Fabrizio Romano, som ofte har en god finger på pulsen i de store klubber.

Ifølge ham har Manchester United nægtet enhver idé eller kontakter om at erstatte deres hollandske manager med en ny på posten. I den forbindelse fortæller klub-kilder, at de garantere, at alle historier om en ny manager er 'kategorisk falske'.

Erik ten Hag kom til den engelske storklub forud for sommeren 2022, og i den første sæson i klubben blev det til en tredjeplads i Premier League, mens man vandt Carabao Cuppen efter flere års trofæ-tørke.

Efter kampen onsdag mod Newcastle udtalte han sig således:

- Man er nødt til at være disciplineret, og man er nødt til at gøre det sammen, alle skal tage ansvar, være til at regne med og samarbejde, lød det fra Erik ten Hag, mens der også var en undskyldning fra danske Rasmus Højlund

Senest har der også været spekulationer om, hvorvidt Christian Eriksen er ved at være færdig i klubben. Læs mere om det her.