Video : Tipsbladet
Premier League

Svinger øksen over Eriksen: Færdig i United?

Den engelske avis Daily Express peger på fire navne, der kan være fortid under Erik ten Hag, og her er Christian Eriksen iblandt.

Manchester United har ikke fået en lovende start på sæsonen. 

Efter ti spillerunder i Premier League ligger 'De Røde Djævle' på en sølle ottendeplads med otte point op til en Champions League-billet.

Desuden er man heller ikke kommet godt ud af starthullerne i CL-gruppespillet, hvor man har skrabet tre point sammen efter tre kampe.

Kriser har det med at kræve sine ofre på fodboldens øverste hylde, og her kan en dansker stå for fald. 

Den engelske avis Daily Express peger på fire navne, der snart kan være fortid på Old Trafford - og her er Christian Eriksen iblandt. 

- Christian Eriksen er et stærkt bud på at være den første Ten Hag-signing, som hollænderen skiller sig af med. Den 31-årige dansker har i sidste ende vist sig at være god værdi i United. Han hjalp i høj grad Ten Hag med at opnå en succesfuld debutsæson efter at have skrevet en treårig kontrakt. Men han besidder ikke længere udholdenhed og fysik til at spille i mere end en time. Og når han gør det, lider hans tekniske egenskaber. Ten Hag skal erstatte Eriksen næste sommer med en yngre mulighed, der kan starte mindst 30 Premier League-kampe hver sæsonen, skriver den engelske avis. 

Den danske landsholdsstjerne kom til den nordengelske traditionsklub i 2022. Han har sidenhen spillet 56 kampe for klubben. 

I indeværende sæson er han dog gledet ud på bænken og har kun spillet 4 kampe fra start i Premier League.