Premier League Kenneth Jensen

Newcastle meldes enig med tysk stjerne om kontrakt

Foto: Getty Images

Ifølge Sky Italia vil Newcastle United på rov i Atalanta, og klubben skal allerede være enig med spilleren om de kontraktmæssige forhold.

Af Kenneth Jensen

Han har ikke spillet en førsteholdskamp siden 29. september, fordi han lige nu er ude med en muskelskade, og måske har tyske Robin Gosens spillet sin sidste kamp for italienske Atalanta.

Det er det italienske medie Sky Italia, der fortæller, at Joakim Mæhles rival er på radaren i England.

Selv om han er skadet, meldes stenrige Newcastle United meget interesseret. Klubben fra det nordøstlige England er i akut nedrykningsfare og har allerede hentet Kieran Trippier og Chris Wood i kampen for at undgå nedrykning, og Robin Gosens kan blive den næste.

Den 27-årige tysker kan spille både venstre back og venstre midtbane, og det er også positioner, hvor NUFC har haft problemer de senere år.

Sky Italia fortæller, at Newcastle United og Gosens allerede er enige om en kontrakt, der løber i tre og et halvt år og betaler tyskeren lidt mere end 25 millioner kroner om året, men alt afhænger af, om klubberne kan blive enige.

For Newcastle er det essentielle, at den tidligere Heracles-spiller snart kommer retur fra sin skade, for klubben har her og nu brug for forstærkninger for at undgå nedrykning.

Ifølge Sky Italia venter Newcastle United på at få meldinger om tyskerens skade, og hvis meldingerne er i tråd med det tidligere udmeldte - nemlig at han er klar igen 15. februar - har verdens rigeste klub tænkt sig at byde på den 27-årige kantspiller.

I 157 kampe for Atalanta har Robin Gosesns lavet 29 mål og stået for 21 oplæg. Det fremgår ikke, hvor meget Newcastle United skal betale, hvis klubben ønsker at gøre alvor af interessen.

Tyskerens aftale med Atalanta løber ud i sommeren 2023.