• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Newcastle skal prøve at bryde ond Manchester City-stime

Foto: Getty Images

Få her optakts-punkter til tirsdagens kamp mellem Manchester City og Newcastle.

Af Victor Risager

De har ikke meget at spille for, Manchester City. Førstepladsen har Liverpool sikret, og meget skal gå galt, hvis de skal sætte andenpladsen over styr. Der venter dog alligevel en seværdig kamp, når City tager imod Newcastle onsdag aften.

Newcastle har således været særdeles formstærke i den seneste tid, mens Manchester City har domineret klubben fra det nordøstlige England på hjemmebane i de seneste år. Det fremgår af ti spændende opta-statistikker til optakten, som Spilxperten.com har sørget for forud for kampen mellem Manchester City og Newcastle.

Her er 10 optakts-skud til Premier League-braget:

- Manchester City er ubesejret i deres seneste 15 ligakampe på hjemmebane mod Newcastle (13 sejre) og har vundet de seneste 10 - de har aldrig vundet 11 hjemmekampe mod en modstander i træk i den bedste engelsk række.

- Newcastle er ubesejret i deres sidste to Premier League-kampe mod Man City (en sejr og en uafgjort) efter at have tabt 15 af deres forrige 16 mod dem. De skal prøve at undgå at indkasser et nederlag til City i ligaen for første gang siden 2004-05.

- Manchester City har vundet deres sidste fire Premier League-kampe med en samlet score på 14-0. De har ikke holdt buret rent i fem hjemmekampe i træk i turnering siden september 2011 – dengang var Roberto Mancini træner.

- Newcastle kan vinde tre Premier League-kampe i træk for første gang siden december 2001, hvor de slog Ipswich, Arsenal og Leeds og overtog førstepladsen i Premier League.

- Manchester City har tabt ni Premier League-kampe i 2019-20 - deres højeste antal nederlag i en sæson siden 2015-16, hvor Manuel Pellegrini var træner. Dengang tabte de 10.

- Newcastle har scoret 10 mål i deres seneste fire Premier League-kampe - deres forrige 10 mål kom over en periode på 14 kampe.

- Newcastle United er ubesejret i seks Premier League-kampe (tre sejre og tre uafgjorte) og havde sidst en længere ubesejret stime i turneringen mellem maj og november i 2011, hvor de gik 14 kampe uden at tabe.

- Manchester City har foretaget hele 120 ændringer til deres startopstilling i Premier League denne sæson, og det er flest i Premier League. Senest mod Southampton havde de seks ændringer, og faktisk mislykkedes City med at score mod Southampton, på trods af at de havde 26 skud - City mislykkedes sidst med at score i to Premier League-kampe i træk i marts 2016.

- Manchester Citys Kevin De Bruyne har været direkte involveret i 28 mål i 28 Premier League-startpladser i denne sæson (11 mål, 17 assists), og belgieren har scoret eller lagt op til 15 mål i de sidste 14 kampe, han er startet inde i, i Premier League.

Læs også:Podcast: Liverpool ventede 30 år - hvor længe skal Arsenal og Spurs vente?

- I sine første 40 Premier League-optrædener scorede Newcastles Miguel Almirón kun to mål på 64 afslutninger på mål - siden da har paraguayaneren scoret i to kampe i træk og scoret to gange på fem skud mod Bournemouth og West Ham.

Stillingen i Premier League:

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus