Video : Tipsbladet
Premier League

Newcastle vil have tidligere Superliga-profil

Jon Dagur Thorsteinsson gjorde sig så godt bemærket i Islands kamp mod England, at der åbenbart kan komme et skifte ud af det.

Det lyder nok en smule vanvittigt, at Premier League-klubben Newcastle skulle være interesseret i den tidligere AGF-profil Jon Dagur Thorsteinsson, men det er alligevel, hvad meldingerne nu lyder på.

Det er Newcastle-mediet Chronicle Live, der briger historien.

Rygterne har taget fart siden, han scorede for Island på Wembley i en testkamp mod England forud for EM-slutrunden, og det er blandt andet Newcastle samt to andre påståede klubber, der har fået øjnene op for ham.

De to skulle efter sigende være West Ham og Leicester, som skulle være ude efter, at få den tidligere Fulham-ungdomsspiller tilbage til England.

Det er to år siden, at Thorsteinsson skiftede væk fra AGF til fordel for den belgiske klub OH Leuven, hvor han i den tid har spillet 73 kampe for den belgiske klub med 19 mål og 11 assiter til følge.

Jon Dagur Thorsteinsson skiftede desuden på en fri transfer til belgierne efter kontraktudløb, så der er ikke udsigt til videresalgspenge for aarhusianerne, hvis et skifte skulle komme for ham.

I AGF rundede han lige præcis 100 kampe, hvor han lavede 20 mål og 13 assister i de tre år, som han fik i Aarhus.

Newcastle har tidligere hentet spillere med Superliga-islæt. I sommeren 2023 købte de Yankuba Minteh fra OB, som de i samme omgang lejede ud til Feyenoord.