Premier League Oliver Okstrøm

Nicolai Brock-Madsen afbryder samarbejdet med Birmingham

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicolai Brock-Madsen er ikke længere på kontrakt i engelske Birmingham efter en årrække, hvor det er blevet til flere lejeophold væk fra klubben.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere U21-landsholdsspiller Nicolai Brock-Madsen kommer ikke til at spille flere kampe for engelske Birmingham. De to parter har mandag valgt at afbryde samarbejdet et halvt år før kontraktudløb.

Det melder den engelske klub ud på dens officielle hjemmeside.

Selvom den danske angriber har været en del af klubben siden august 2015, så er det ikke blevet til mange kampe for dem. Blot otte kampe er det blevet i de tre og et halvt år, han tilbragte i klubben, hvor den seneste var mod Hull tilbage i december 2015.

Siden er det blevet til en række lejeophold rundt om i Europa. Først var det hos hollandske Zwolle, hvorefter det blev til en tur til Craiova Krakow. Senest har det været i skotske St Mirren, som dog endte med, at han selv afbrød lejeaftalen før tid.

Dermed er Nicolai Brock-Madsen klubløs, når transfervinduet åbner i januar.

Birmingham takker desuden for tiden, hvor Brock-Madsen har været på kontrakt i klubben, hvor danskeren viste stor professionalisme, og de ønsker ham alt det bedste i fremtiden af hans fodboldkarriere.

Inden turen gik til Birmingham tilbage i 2015, havde Nicolai Brock-Madsen spillet en række sæsoner i Randers FC.