Video : Tipsbladet
Premier League

Nu går verdens rigeste klub efter Lindstrøm

Det lykkedes ikke for Newcastle at få Szoboszlai, så nu skal det være Jesper Lindstrøm, forlyder det.

Verdens rigeste klub, også kendt som Newcastle, måtte se sig slået i kampen om Dominik Szoboszlai, der i stedet tog til Liverpool. Nu lader det til, at de nu retter blikket mod danske Jesper Lindstrøm.

Det skriver The Sun.

Her bliver der peget på, at Frankfurt-offensivspilleren er vurderet til at koste 260 millioner kroner, og at både AC Milan og Leipzig har forsøgt at hente ham for omkring 185 millioner kroner, men at de har fået nej.

Når Lindstrøm bliver nævnt i sammenhæng med Newcastle, så handler det også om, at han har gjort sig fortjent til det via sine præstationer for sin tyske klub, som han kun lige har spillet sin anden sæson for.

Her har han spillet 77 kampe indtil videre med 14 mål og 13 assister til følge, hvor han i den første sæson spillede en stor rolle, da de gik hele vejen i Europa League og vandt turneringen.

Lindstrøm har stadig kontrakt frem til sommeren 2026 med Frankfurt, som i den seneste sæson var med i Champions League. Her blev det til syv kampe for det danske es, som fik scoret en enkelt gang. Det var i gruppekampen mod Marseille.

Newcastle har denne sommer hentet Yankuba Minteh fra OB samt den italienske midtbanespiller Sandro Tonali, hvor sidstnævnte menes at have kostet over 500 millioner kroner at få til Premier League.

Der har også været rygter om, at Newcastle har ville gå på rov i en danskerklub. Læs mere om det her.