• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Nu rykker de: United tilbyder Eriksen kontrakt

Foto: Getty Images

Manchester United har efter sigende sendt et tilbud til Christian Eriksen.

Af Oliver Okstrøm

Christian Eriksen har lige nu få uger tilbage af sin kontrakt med Brentford, og han kan derfor rykke videre på en fri transfer. Her har der på rygtebasis været meldinger om interesse fra forskellige storklubber, hvor Manchester United skulle være den ene.

Nu lader det til, at United har tilbudt Eriksen en kontrakt. Det skriver det engelske medie The Athletic.

Der bliver i den sammenhæng nævnt, at den nye manager i Manchester United, Erik ten Hag, kender godt til den danske offensivspiller, da han trænede med i Ajax, hvor Ten Hag netop kommer fra til sit nye job.

United har ikke ville kommentere på historien, oplyser mediet.

Christian Eriksen har i foråret fjernet al tvivl om hans kunnen efter det hjertestop, som stoppede EM for ham for et år siden. I sit halve år i Brentford vandt han syv ud af de 11 kampe, som han var med for oprykkerne, som var medvirkende til, at de overlevede flere runder før sæsonen sluttede.

Manchester United klarede sig i sidste sæson skuffende, og de blev blot nummer seks i Premier League, som betyder, at de må nøjes med en tur i Europa League i den kommende sæson.

Selv var Christian Eriksen mest interesseret i at tale om sommerferie efter mandagens landskamp mod Østrig. Men han måtte dog også erkende, at telefonen er tændt for ham. Læs mere om det her.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.