Premier League

Nu sker det - Man Utd køber stjerneangriber

Manchester United udløser frikøbsklausulen og køber Joshua Zirkzee. Dermed får Rasmus Højlund en ny konkurrent i storklubben.

Manchester United kan snart offentliggøre én af sommerens helt store handler.

"De Røde Djævle" har længe flirtet med den hollandske angriber Joshua Zirkzee, og nu skriver flere store medier og transferjournalister - herunder Gianluca Di Marzio og Fabrizio Romano - at Manchester United har informeret hollænderens arbejdsgiver Bologna om, at man udløser Zirkzees frikøbsklausul på 300 millioner kroner.

Tidligere har The Athletic afsløret, at Manchester United og Joshua Zirkzee er nået til enighed om de personlige betingelser, og dermed er der ikke længere noget, der kan forhindre en handel i at falde på plads.

Meldingen om Joshua Zirkzees forestående skifte til Manchester United kan naturligvis give anledning til panderynker hos Rasmus Højlund, der ser ud til at få endnu en hård konkurrent i den engelske storklub.

Hollænderen scorede i sidste sæson 11 mål i 34 Serie A-kampe for Bologna, og dermed endte han som klubbens topscorer. Tidligere i karrieren forsøgte Zirkzee at slå igennem i Bayern München, men det lykkedes ikke for alvor, selv om han opnåede 17 førsteholdskampe for sydtyskerne. Siden har han haft succesfulde ophold i både Anderlecht og Bologna.

Nu bliver næste stop formentlig Manchester United, men Joshua Zirkzee kan ikke blive præsenteret før efter EM. Han er nemlig en del af det hollandske landshold, der senere på ugen spiller semifinale. Zirkzees EM-deltagelse har begrænset sig til en håndfuld minutter i kvartfinalen mod Tyrkiet.