• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Ny PL-dansker: Jeg tænkte, “Hvad sker der nu?”

Foto: Getty Images

Den nye førsteholdsspiller i Brentford vidste ikke, hvad han skulle forvente, inden mødet med Thomas Frank og klubbens direktør.

Af Victor Risager

Det danske midtbanetalent Mads Bidstrup fik mandag nogle gode nyheder, inden han kunne gå på sommerferie.

Fra den kommende sæson bliver den 20-årige dansker nemlig en fast del af førsteholdstruppen i Brentford, efter at han har været en del af klubbens andethold. Af den grund kan han efter sommerferien officielt kalde sig Premier League-spiller, og det glæder selvsagt midtbanespilleren.

Men da manager Thomas Frank indkaldte Bidstrup til et møde, var spilleren usikker på, hvad der var i vente.

- Det er fantastisk nyt. Jeg var helt oppe at køre, efter at jeg fik det at vide.

- Frank sagde, at jeg skulle til møde med ham og fodbolddirektør Phil Giles på direktørens kontor, og jeg tænkte bare, “hvad sker der nu?” Men ja, jeg fik nogle gode nyheder, og de sagde, at jeg bare skal være en del af førsteholdet fra nu af, siger Mads Bidstrup i et videointerview med Brentfords hjemmeside.

I sidste sæson nåede det tidligere FC København- og RB Leipzig-talent at snuse til førsteholdet i den engelske klub mod slutningen af sæsonen, hvor han fik spilletid i flere kampe.

- Jeg vil gerne tro, at de har været glade for mine præstationer til træning og i kampene. Det har altid været mit mål at bevise til træning hver dag, at jeg er god nok til at være en førsteholdsspiller her i Brentford, siger han.

Foruden Mads Bidstrup råder Brentford over blandt andre danske Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Mads Bech Sørensen, Mads Roerslev og Luka Racic, mens manager Thomas Frank også er dansk.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020