Video : Tipsbladet
Premier League

Ny skrækmelding for Liverpool

Liverpool kommer til at undvære Alisson i en del tid endnu.

Man forstår, hvis Jürgen Klopps hår bliver mere og mere gråt disse dage. Liverpool kæmper med skaderne i øjeblikket, og de kommer på det værst tænkelige tidspunkt med tanke på, at man skal vinde rub og stub i Premier League for at holde konkurrenterne bag sig. 

Man har i de seneste kampe manglet verdensstjernemålmanden Alisson på grund af en muskelskade, og informationerne fra Klopp har indtil nu været sparsomme. Liverpools tilhængere skal dog ikke regne med at se ham på banen lige foreløbig, for Alisson er nok ude i hvert fald en måneds tid endnu. 

Det siger Brasiliens landstræner Dorival Jr i et interview med TNT Sports. Her har Dorival Jr dømt Alisson ude af de kommende to testkampe mod England og Spanien, som spilles den 23. og 26. marts - altså om lidt mere end en måned. 

Dermed peger pilen altså mod, at Klopp i hvert fald ikke kan bruge Alisson inden de testkampe, for ellers ville han være aktuel for det brasilianske landshold. Om skaden holder ham ude i endnu længere tid må man vente med at se. 

Liverpool kunne ellers godt bruge ham den næste måneds tid. Allerede på søndag spiller man finale mod Chelsea i Carabao Cuppen, ligesom man også møder Manchester City og Everton i de kommende uger. 

Det bliver altså med Caomhin Kelleher på kassen, og selv om han gør det glimrende, så er det et dyk ned i forhold til Alisson, som længe har været blandt verdens bedste målmænd.

Nyheden kommer i kølvandet på, at Jürgen Klopp tirsdag kunne melde, at der venter Diogo Jota en lang skadespause, efter han blev skadet mod Brentford i weekenden.