Foto: Getty Images
Premier League

Nyt job? De er vilde med Thomas Frank

Leicester City fortsætter med at være i store problemer i Premier League, og klubben holder angiveligt øje med Thomas Frank.

Brendan Rodgers var presset inden Leicesters Citys opgør mod Tottenham Hotspur lørdag aften, og træneren er ikke kommet mindre under pres, da det endte med et nederlag på 2-6.

Og nu begynder medierne at spekulere i, hvem der skal afløse nordireren som manager for Leicester City. Det lader altså ikke længere til at være et spørgsmål om, men i stedet hvornår Brendan Rodgers mister jobbet.

Og ifølge The Telegraph er danske Thomas Frank højt på ønskelisten i Leicester City.

Mediet fortæller, at klubben længe har haft et godt øje til den danske træner, men det er tvivlsomt, om den tidligere Brøndby IF- og U-landstræner ønsker at forlade Brentford midt i sæsonen og på et tidspunkt, hvor man er godt kørende med ni point i seks kampe.

Leciester City har fået en forfærdelig start på sæsonen med bare et enkelt point for syv kampe. Man har lukket 22 mål ind, og der er ikke meget at glæde sig over.

Avisen skriver også, at Sean Dyche, den tidligere Burnley-træner, kommer i spil til jobbet. Men Leicester City har længe kunnet lide Thomas Frank og vil altså forsøge at lokke danskeren.

Denne sommer har Leicester City solgt flere store profiler som Kasper Schmeichel og Wesley Fofana, og det har man altså ikke helt været i stand til at erstatte.

Danske Jannik Vestergaard var i øvrigt helt ude af kamptruppen, mens Daniel Iversen var bænket.