Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Paul Pogba giver status på kontraktforhandlinger

Foto: Getty Images

Den franske midtbanespiller går ind i det sidste år af aftalen med Manchester United.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Paul Pogbas kontrakt med Manchester United udløber juni 2022, og på rygtebasis sættes han i forbindelse med et skifte til Juventus eller PSG.

Tiden i Manchester har ikke altid været helt nemt for den franske midtbanespiller, der har præsteret alt fra galt til genialt.

Nu giver han selv status på, hvordan det ser ud i øjeblikket, og det er ikke godt nyt, hvis man håber, Paul Pogba bliver i Manchester United.

- Jeg har et år tilbage af min kontrakt, det ved alle. Der har ikke været nogle konkrete tilbud om forlængelse endnu. Vi afsluttede sæsonen, så var er der Europa League-finalen, og siden har vi holdt ferie, sagde han på dagens pressemøde og uddybede:

- Jeg har ikke talt med træneren og sportsdirektøren. Jeg er stadig i Manchester United, og det eneste, jeg tænker på nu, er EM. Jeg har lidt mere erfaring, og jeg vil virkelig gerne bare fokusere på det, der sker nu, og det er EM. Alt, hvad der handler om klubben, når der er slutrunde, det undgår jeg. Det er derfor, jeg har en agent, og han tager sig af alt det der.

Den 28-årige VM-vinder jokede også med de sensationshungrende journalister ved at slå fast, at det ikke var sådan, at han lige har Al-Khelaifis (PSG's ejer, Nasser Al-Khelaifi, red.) nummer.

I italienske medie har der også været spekuleret i, at han kan indgå i en byttehandel med Juventus' Cristiano Ronaldo.