• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Gustav Tornby

Pedro: Selvfølgelig savner jeg Barcelona

Pedro: Selvfølgelig savner jeg Barcelona
Foto: Polfoto/Kerstin Joensson

Pedro indrømmer, at han savner Barcelona.

Af Gustav Tornby

Den spanske landsholdsspiller Pedro Rodriguez blev hentet til Chelsea af José Mourinho august sidste sæson og fik en stærk start på livet i Premier League, da han i sin debut scorede i en 3-2-sejr over West Bromwich. 

28-årige Pedro havde dog samlet set en ustabil sæson, men scorede syv ligamål i 29 kampe da Chelsea, efter at have fyret Mourinho og erstattet ham med Guus Hiddink glippede europæisk fodbold. 

Pedro indrømmer, at han savner livet i barndomsklubben i Barcelona og fortæller endvidere, at den netop overståede sæson har været hård, men fastholder, at beslutningen om at skifte til Chelsea var den rigtige. 

- Det har været et meget underligt år for alle. Det var en meget svær situation. Forestil dig det her - du ankommer og alt virker til, at det er godt, jeg scorede et mål i min debut, men så begynder en meget negativ dynamik. Vores form gik nedad bakke og en masse ting ændrede sig derfra, fortæller Pedro til Mundo Deportivo. 

- De fyrer manageren, en ny kommer til, så der var en masse usikkerhed. Spillerne vidste ikke rigtigt, hvad de skulle gøre, vi forsøgte at samle os. Til slut formåede vi at ændre situationen en smule, men vi kom ikke tilbage til, hvor vi ønskede at være.

- Selvfølgelig savner jeg Barca, slutter han.