• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Peger på Brentford-dansker som Årets Spiller

Foto: Getty Images

Mathias Jensen hyldes for sin forrygende sæson i Brentford.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er mange Brentford-spillere, der har gjort det glimrende i denne sæson, hvor Thomas Franks mandskab ganske uventet slutter i den bedste halvdel af Premier League-tabellen. 

Ifølge mediet The Athletic er der dog én Brentford-spiller, der har gjort det bedre end alle sine holdkammerater, nemlig Mathias Jensen. 

Brentford kårer først klubbens 'Player of the Year' senere i aften, men ifølge The Athletic bør prisen altså gå til den 27-årige danske landsholdsprofil. 

Mediet peger på, at der sidste sommer var et enormt stort fokus på Christian Eriksens exit, der blev spået til at efterlade Brentford i store problemer. The Athletic peger på Ivan Toney og Ben Mee som de åbenlyse kandidater til at vinde prisen, men mediet argumenterer i stedet for, at Mathias Jensen har været Brentfords vigtigste spiller i denne sæson. 

- Årets Spiller i Brentford er Mathias Jensen. Manden, der har afløst Eriksen så ubesværet, at ingen længere taler om ham, skriver The Athletic. 

The Athletic peger endvidere på, at Mathias Jensens betydning i denne sæson kommer som 'en kæmpe overraskelse', efter at den danske midtbanespiller havde det svært i sidste sæson. The Athletic roser samtidig Mathias Jensen for i denne sæson at tage et stort ansvar og for at diktere spillet i Brentfords kampe.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller har da også i den grad bidraget offensivt for Brentford i denne sæson, hvor det i Premier League er blevet til hele fem scoringer og seks assister for Mathias Jensen.