• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Peger på Daniel Agger til Premier League-job

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Premier League-klubben skal på udkig efter en ny assistenttræner og her peger lokalmedie blandt andre på Daniel Agger.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Leicester City har mistet deres assistenttræner Kolo Touré, da han har takket ja til cheftrænerposten i Wigan Atheltic.

Det efterlader Brendan Rodgers uden sin højre hånd på trænerbænken, hvilket har fået lokalmediet Leicester Mercury til at spekulere i fire kandidater til den ledige post som assistenttræner i klubben.

En af dem er danske Daniel Agger, som de ser tage skridtet til Premier League hos Leicester City. Forbindelsen mellem Brendan Rodgers og HB Køge-cheftræneren er i hvert fald varm, da de to kender hinanden fra deres fælles tid i Liverpool.

- Agger kan nu være klar til at tage til England, og måske vil han se trænergerningen i Premier League som et skridt op i forhold til den næstbedste række i Danmark, skriver Leicester Mercury.

Foruden Daniel Agger, der i sidste sæson ledte HB Køge til en syvendeplads i 1. division, så nævner mediet også Leicesters egen scout Sean St Ledger, der gerne vil gå trænervejen.

Nottingham Forest-assistenten Alan Tate bliver også nævnt. Ligesom Daniel Agger kender Brendan Rodgers Tate, da han spillede under Leicester-træneren, da han stod i spidsen for Swansea.

Derudover peger Leicester Mercury på klubbens egen U21-træner Ben Petty, som vil kunne tage et skrid opad med rollen som assistenttræner under Brendan Rodgers.

37-årige Daniel Agger har stået i spidsen for HB Køge siden sommeren 2021 sammen med Lars Jacobsen. Man kan sagtens forestille sig, at et job i Premier League er attraktivt, hvis tilbuddet havner på hans skrivebord.

Leicester City har efter en hård start på sæsonen stille og roligt kravlet sig op i Premier League-stillingen. De indtager ligaens 13. plads efter en periode, hvor de var rækkens bundprop.