• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Philip Billing vil væk fra Huddersfield: Jeg skal prøve noget nyt

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller har mod på mere Premier League, men det kommer ikke til at blive i Huddersfield. Han satser på sommerskifte.

Af Kenneth Jensen

Han er 22 år og kan torsdag aften få debut for Danmarks A-landshold, og mens der sker meget for Philip Billing på banen, lader der også til at blive arbejdet på sagerne uden for banen.

Huddersfield er tæt på at rykke ud af Premier League, og det får nu Philip Billing til at komme med en klar udmelding i forhold til fremtiden.

Han vil ikke være i Huddersfield efter sommerferien.

- Jeg skal prøve noget nyt. Premier League er fantastisk, og jeg elsker den engelske fodboldkultur. Jeg ved, der er interesse fra andre i England og udlandet. Hvor det hele ender, må tiden vise, siger Philip Billing til Ekstra Bladet.

Dermed ser han ud til at følge i sporet på Jonas Lössl, der har kontraktudløb til sommer og ikke har talt med klubben om en forlængelse. Landsholdskeeperen er efterspurgt i Frankrig, hvor Monaco og Marseille er sat i forbindelse med den 30-årige dansker.

Mathias "Zanka" Jørgensen sagde, at han i hvert fald skal have snakken med Huddersfield omkring fremtiden, for til sommer har han bare et år igen af sin aftale. Også her trækker det altså op til et salg.

Philip Billing har kontrakt frem til sommeren 2020, men klubben har ifølge Transfermarkt option på en etårig forlængelse. Danskeren er dog ganske klar i spyttet, når det kommer til, hvad der skal ske i fremtiden.

Så må tiden vise, hvor han ender med at spille i næste sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus