• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

PL-klub vil af med tidligere FC København-stjerne

Foto: Getty Images

Den tidligere FC København-profil får lov til at se sig om efter en ny klub.

Af Victor Risager

Fra slemt til værre til værst.

Det er nogenlunde sådan, at det er gået for Ludwig Augustinsson, siden han i sommer skiftede fra Sevilla til Aston Villa på en etårig lejeaftale.

Den tidligere FC København-stjerne startede med at være fast inventar på bænken. Så blev han skadet og var ude i en periode. Og nu er planen så, at han skal væk fra klubben.

Aston Villa har nemlig købt en ny venstre back i Alex Moreno fra Real Betis, og af den grund kan Augustinsson lede efter en ny klub. Så klar er meldingen fra Unai Emery, cheftræner i Aston Villa, ifølge BBC.

- Vi kender [Moreno]. Han var en meget vigtig spiller i La Liga. Jeg ønskede at hente en anden spillertype end Augustinsson, som er lejet fra Sevilla. Vi ville være mere offensive. Vi tænkte på forskellige spillere, men Moreno er den spiller, vi havde mest i fokus.

- Ideen er nu, at Augustinsson skal skifte for at få en anden mulighed for at få spilletid, siger Unai Emery ifølge det engelske medie.

En eventuel handel bliver dog besværliggjort af, at mulige bejlere skal blive enig med både Aston Villa og Sevilla om en handel, i og med at Augustinsson blot er udlejet fra Sevilla til Aston Villa i denne sæson. 

28-årige Ludwig Augustinsson, der var en stor profil i FC København fra 2015 til 2017, har blot spillet fire kampe for Aston Villa i denne sæson.