• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Pochettino om Kane-transferrygte: Det er hans mål

Foto: Getty Images

Harry Kane har længe været rygtet til Bayern München, men den transfer bliver næppe til noget, lyder det nu fra Mauricio Pochettino.

Af Lars Gram-Hanssen

Bayern Münchens fans bør ikke sætte næsen op efter et indkøb af Harry Kane. 

Sådan lyder det nu fra Mauricio Pochettino, efter at den engelske landsholdskaptajn i de seneste måneder er blevet kædet sammen med de tyske mestre. 

Pochettino, der var Kanes træner fra 2014 til 2019, tvivler således stærkt på, at Tottenham-stjernen har nogen som helst interesse i at forlade Premier League. 

- Han er englænder, og han er meget tilknyttet til sit land. Han ønsker at blive den mest scorende spiller i Premier Leagues historie. Det er hans mål, lyder det således fra Pochettino i et interview med Süddeutsche Zeitung

Mauricio Pochettino kan kun se Harry Kane i Bayern München, såfremt Tottenham-stjernen har ændret sin tankegang, hvilket argentineren tvivler på er tilfældet. Og hvis Kane endelig skulle forlade England, så vil en klub som Real Madrid være en mere oplagt destination, lyder det fra Pochettino. 

Harry Kane ligger i øjeblikket på tredjepladsen over de mest scorende spillere i Premier Leagues historie. Tottenham-stjernen er noteret for 195 fuldtræffere, mens Alan Shearer indtager førstepladsen med 260 scoringer. Wayne Rooney ligger nummer to med 208 mål.