• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Premier League-chef bekræfter batalje med spiller

Foto: Getty Images

Den erfarne Premier League-træner bekræfter, at han og spilleren Matt Richie var involveret i et skænderi til træning.

Af Victor Risager

Forleden kunne det engelske medie Daily Mail beskrive et sammenstød på Newcastles træningsanlæg mellem cheftræner Steve Bruce og spilleren Matt Richie, og nu bekræfter manageren, at der var en episode.

Ifølge mediet var Matt Richie utilfreds med, at han blev klandret for et mål, holdet indkasserede mod Wolverhampton. Skænderiet endte så med, at spilleren kaldte Steve Bruce for en “kujon”, mens træneren konfronterede spilleren fysisk i form af et skub med skulderen.

Over for Sky Sports bekræfter træneren så nu, at der var en situationen mellem de to, men går ikke i detaljer med situationen.

- Det kan ikke benægtes, at jeg har haft en batalje med Matt Ritchie, men lad mig fortælle dig, at der sker på træningsanlæg hver anden uge. Den næste dag trænede han godt og kom ind og undskyldte foran personalet og spillerne.

- Det sker regelmæssigt. Disse ting sker, siger Steve Bruce ifølge Sky Sports.

Træneren er dog utilfreds med, at situationen havnede i avisen.

- Desværre har journalisten en kilde i eller omkring klubben, der fodrer ham. Det er den mest skuffende ting. Vi prøver alle at finde synderen. Hos andre klubber sker det bare ikke.

- Det må være nogen i klubben. Desværre må det være sådan, og det er den største skuffelse for os alle, at det desværre sker lidt for ofte. Vi vil gøre vores yderste for at finde ud af, hvem det er. Det er ikke de-stabiliserende, men det er skuffende, siger Steve Bruce.

Newcastle befinder sig i øjeblikket lige over nedrykningsstregen i Premier League, hvor de har tre point ned til Fulham.

Hos netop Fulham imponerer Joachim Andersen i øjeblikket i stor stil, og han er blevet nomineret til prisen som månedens spiller i ligaen. Det kan du læse mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus