• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Premier League: Chelsea med fremragende statistik mod oprykker

Foto: Getty Images

Vi er klar med optakts-nedslag til lørdagens kamp mellem West Bromwich og Chelsea.

Af Victor Risager

Chelsea tabte i sidste spillerunde til Liverpool, og lørdag aften skal de forsøge at komme tilbage på sporet i Premier League. Og det ligner umiddelbart en overkommelig opgave.

Frank Lampard og kompagni møder nemlig bundproppen West Bromwich, som Chelsea har et historisk godt tag i. De skal forsøge at holde fast i den statistik i lørdagens kamp, der også byder på et gensyn med en gammel kending for Chelsea. 

Vi er klar med 10 “Opta”-statistikker til lørdagens kamp i samarbejde med Spilxperten.com:

- West Bromwich Albion har tabt flere Premier League-kampe mod Chelsea - 18 nederlag - end de har mod nogen anden modstander. De har også tabt deres seneste fire kampe mod Chelsea uden at score et eneste mål.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Mario Balotelli på vej til danskerklub

- Chelsea har vundet hver af deres sidste tre udekampe mod West Brom. Chelsea har slået West Brom i fire eller flere kampe i træk på Hawthorns to gange tidligere - otte kampe i træk fra april 1985 til april 2011 og fem kampe mellem december 1964 og marts 1969.

- Chelsea har tabt tre af deres seneste syv udebanekampe i Premier League mod oprykkere, heriblandt deres seneste udebaneopgør mod en oprykker i juli sidste sæson, hvor de tabte 0-3 til Sheffield United. Før denne stime havde Chelsea kun tabt tre af deres tidligere 19 kampe mod oprykkere, hvoraf de havde vundet 11.

- West Brom har indkasseret flere mål end noget andet Premier League-hold hidtil i denne sæson med otte mål imod. Faktisk er deres otte mål imod det meste, de nogensinde har tilladt i deres to første kampe i en sæson.

- Chelsea har kun holdt et rent bur i deres 20 udekampe i Premier League med Frank Lampard som manager. Det var i en 2-0-sejr over Spurs i december 2019. Chelseas sidste “clean sheet” i ligaen uden for London var i maj 2019, hvor de spillede 0-0 mod Leicester.

Læs også:Bundesliga: Kan Yussuf Poulsen igen drille Leverkusen?

- West Bromwich Albion har kun hentet 11 point ud af 48 tilgængelige i deres seneste 16 Premier League-kampe (tre sejre, to uafgjorte og 11 nederlag). Alle disse point blev hentet, da Darren Moore vikarierede som cheftræner i seks kampe i april og maj i 2018.

- Chelsea-manager Frank Lampard har vundet sine to tidligere møder med West Bromwich Albion som manager. Som træner for Derby vandt han med 3-1 på hjemmebane og 4-1 på udebane i Championship i 2018-19-sæsonen.

- Matheus Pereira har haft en fod med i begge West Broms mål i denne Premier League-sæson, hvor han har scoret et mål og lagt op til et andet. Siden starten af ​​sidste sæson har han faktisk haft en fod med i 26 ligamål for dem med 9 mål og 17 assists. Han har været involveret i 11 flere end nogen anden spiller i klubben.

- Forsvarsspilleren Kurt Zouma og midtbanespilleren Jorginho er de eneste to spillere, der har haft mere end et skud på mål for Chelsea i deres to Premier League-kampe indtil videre. De har haft to skud på mål hver.

- Branislav Ivanovic spillede 261 Premier League-kampe for Chelsea mellem 2008 og 2016 og scorede 22 mål, heriblandt et mod hans nye klub, West Brom, tilbage i februar 2014. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus