• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Bundesliga: Kan Yussuf Poulsen igen drille Leverkusen?

Foto: Getty Images

Vi er klar med optakts-nedslag til lørdagens kamp mellem Bayer Leverkusen og RB Leipzig.

Af Victor Risager

Bayer Leverkusen tager imod RB Leipzig i Bundesligaen lørdag eftermiddag i en jubilæumskamp, hvor Yussuf Poulsen og co. skal forsøge at fortsætte deres gode start på sæsonen i den tyske liga.

Yussuf Poulsen og RB Leipzig kom således fra land med en sejr over Mainz i premiererunden, hvor danskeren kom på tavlen. Og hvis historikken er nogen indikation, har Poulsen og holdkammeraterne også gode forudsætninger i lørdagens kamp.

Vi er klar med 10 "Opta"-statistikker til lørdagens kamp i samarbejde med Spilxperten.com:

- RB Leipzig har kun tabt en af ​​deres otte Bundesliga-kampe mod Leverkusen, mens de har vundet fire og spillet tre uafgjort. De tabte 1-4 på hjemmebane i april 2018.

Læs også:Premier League: Manchester United og Solskjær under massivt pres

- RB Leipzig har scoret i hver af deres otte Bundesliga-kampe mod Leverkusen. Gladbach er det eneste andet hold, som de har scoret mod i hvert af deres første otte Bundesliga-møder.

- Leverkusen har ikke vundet en eneste af ​​deres fire hjemmekampe i Bundesliga mod RB Leipzig. De har spillet uafgjort to gange, og RB Leipzig har vundet to gange. Faktisk har Leverkusen ikke mødet noget andet Bundesliga-hold så ofte på hjemmebane uden at vinde.

- Leipzig er i øjeblikket i gang med en stime på fire kampe uden nederlag mod Leverkusen. De slog dem to gange i 2018/19, mens begge møder sluttede 1-1 sidste sæson - Leverkusen satte en 1-0-føring over styr ved begge lejligheder.

- Dette bliver Leverkusens 1400. Bundesliga-kamp (og også deres 700. hjemmekamp). De rykkede op i Bundesligaen i 1979 og har været i rækken lige siden.

- Leverkusen har vundet seks af deres otte hjemmekampe i Bundesligaen i 2020 og har tabt de to andre. I de sidste ni sæsoner har Bayer kun tabt deres første hjemmekamp i en sæson en gang før, da de tabte 1-3 mod Wolfsburg i 2018. De har vundet deres første hjemmekamp i syv af de seneste ni sæsoner.

- RB Leipzig har kun tabt en af ​​deres sidste 16 Bundesliga-kampe, hvor de har vundet syv og spillet otte uafgjort. De tabte 0-2 mod Dortmund i 33. spillerunde i sidste sæson.

- På tværs af alle konkurrencer har RB Leipzig i øjeblikket gang i en stime på ni kampe uden nederlag løb på hjemmebane. De har vundet syv af dem, og de har vundet hver af deres sidste fem kampe. I syv af de ni kampe har de holdt rent bur.

- Leipzigs Dayot Upamecano havde hele 131 berøringer i første spillerunde, hvilket var flest af alle. Holdkammerat Yussuf Poulsen tog syv skud, hvilket også var flest i Bundesligaen og endda flere end Leverkusen forsøgte mod Wolfsburg.

- Yussuf Poulsen og Emil Forsberg, som begge scorede i premiererunden, har hver scoret tre Bundesliga-mål mod Leverkusen. Ingen andre spillere har scoret mere end to mål i kampene mellem Leipzig og Leverkusen.

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus