• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Premier League: Jose Mourinho har krammet på David Moyes

Foto: Getty Images

Vi er klar med optakt til lørdagens brag mellem Tottenham og West Ham.

Af Victor Risager

Tottenham spiller deres tredje kamp på hjemmebane i Premier League, når de søndag aften møder West Ham i turneringen, og her skal Jose Mourinho og co. forsøge at bryde med deres dårlige sæsonstart på hjemmebanen.

Til gengæld er der også en del ting, der taler for, at Jose Mourinho og Tottenham kan gøre netop det og tage sejren mod David Moyes og West Ham. Men det bliver ikke en nem opgave, for Hammers kommer til kampen med vind i sejlene. Tjek bare de nedenstående statistikker.

Vi er nemlig klar til søndagens kamp med 10 nedslag før kampen - leveret i samarbejde med spilxperten.com

- Tottenham vandt begge Premier League-kampe mod West Ham sidste sæson. De vandt sidst tre i træk mod Hammers, da de havde en stime på fem sejre mod dem mellem marts 2008 og december 2009.

- Kun mod Fulham (7 sejre) har West Ham vundet flere Premier League-udekampe end de har mod Spurs (5 sejre).

- Tottenham har kun tabt tre af deres seneste 27 London-derbyer på hjemmebane i Premier League, mens de har vundet 18. To af disse nederlag er imidlertid kommet i deres seneste fem hjemmekampe, heriblandt en kamp mod West Ham i april 2019.

- West Ham har tabt syv af deres ni London-derbyer i Premier League siden starten af ​​sidste sæson og vundet de to andre (begge mod Chelsea). Faktisk har Hammers tabt flere London-derbyer end noget andet hold i Premier League-historien med 104 nederlag.

- Tottenham er uden sejr på hjemmebane indtil videre i Premier League denne sæson (en uafgjort og et nederlag), mens de kun har scoret en gang og indkasseret to gange. Det er i skarp kontrast til deres udebaneform, hvor de har vundet begge kampe med en samlet score på 11-3.

- West Ham har vundet deres seneste to Premier League-kampe med en samlet score på 7-0. De vandt sidst tre i træk i turneringen i maj 2019. Senest de gjorde det uden at indkassere var i februar 2014.

- Tottenham-chef José Mourinho har aldrig tabt mod David Moyes i 12 Premier League-møder (otte sejre og fire uafgjort). Han har ikke mødt nogen anden manager flere gange uden nederlag. Faktisk er det kun Alex Ferguson, der oftere har mødt en anden Premier League-manager uden at tabe (17 kampe mod Steve Bruce og 14 kampe mod David O'Leary).

- Før denne runde har ingen spiller scoret flere Premier League-mål i denne sæson end Spurs’ Son Heung-min med seks kasser. Imidlertid er alle koreanerens mål hidtil i denne periode kommet på hjemmebane.

- West Hams Michail Antonio har scoret fire mål i sine syv Premier League-kampe mod Tottenham. Han har ikke scoret flere gange mod noget andet hold. Antonio har også scoret 10 mål i sine sidste 11 Premier League-kampe for Hammers.

- Tottenhams Harry Kane har været involveret i flere Premier League-mål end nogen anden spiller hidtil i denne sæson (3 mål, 6 assists). Kane har også scoret ni mål i sine sidste 10 Premier League-kampe mod West Ham, og de kan blive det fjerde hold, som han har scoret 10 eller flere mål mod i turneringen. Det har han også gjort mod Leicester, Arsenal og Southampton. 

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus