• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Premier League-klub freder træner trods ydmygelse

Foto: Getty Images

Everton har ikke planer om at fyre Rafael Benitez, lyder det fra ejeren.

Af Victor Risager

Der er ikke optræk til en trænerfyring i Everton.

Rafael Benitez’ mandskab fik ellers ørerne i maskinen onsdag aften på hjemmebane mod Liverpool, hvor de tabte med hele 1-4. Det var desuden ottende kamp i træk, at Everton ikke fik point, og de befinder sig nu som nummer 14 i Premier League.

Til trods for det skal Rafael Benitez, der blev hyret inden sæsonen, ikke frygte en fyring lige nu. Det fastslår ejer Farhad Moshiri ifølge talkSPORT.

- Fodbold handler om krise den ene dag og ære den følgende dag. Rafa er en god manager, og den dårlige stime skyldes i høj grad skaderne. I de næste to uger vil vi have en fuld trup, og i mellemtiden vil resultaterne forbedres.

- Rafa har brug for tid til at sætte sit præg på truppen. Han vil blive støttet for at tilføje dybde til truppen. Trænere har brug for tid. Jeg er ikke i tvivl om, at vi får en stærk anden halvdel af sæsonen, lyder det fra Farhad Moshiri ifølge talkSPORT.

I Premier League har der allerede været adskillige trænerfyringer, og Manchester United, Tottenham, Aston Villa, Norwich City og Newcastle United har alle skiftet ud på posten i løbet af sæsonen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020